Καλοκαιρινό Παιδικό Camp Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί γονείς,
οι Μικροί “Ήρωες είναι μία επιστημονική ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τον Μακεδονικό έναν από τους πιο δραστήριους και έμπειρους αθλητικούς συλλόγους που ασχολείται με παιδιά, απασχολεί νέους παιδαγωγούς και εξειδικευμένους γυμναστές κάνοντας κάθε χρόνο καινοτόμες αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Τώρα που τα σχολεία κλείνουν για τις καλοκαιρινές διακοπές και οι μικροί μας φίλοι δεν πρέπει να αφιερώσουν το χρόνο τους μπροστά από την κονσόλα ενός παιχνιδιού ή μπροστά από την τηλεόραση, κλεισμένοι στο σπίτι, οι «Μικροί Ήρωες»
σε συνεργασία με τον Μακεδονικό ενώνουν τις δυνάμεις τους για το πρώτο CAMP Αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με εξ’ ολοκλήρου βιωματική προσέγγιση. (Δευτ.-Παρ.) αποτελούμενες από αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά σας!
Ο πολυχώρος βρίσκεται στην Πολίχνη, στα γήπεδα του Μακεδονικού.
-Σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον
-Μακριά από τη φασαρία της πόλης
-Με γήπεδα κλειστά, πλαστικού χόρτου τελευταίας γενιάς
-Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από όλη την πόλη
-Με τις πιστοποιήσεις όλων των κρατικών και αθλητικών φορέων
Το ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών περιλαμβάνει αθλητικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό κομμάτι.

Ακούστε το ραδιοφωνικό μας Σποτ

Βρείτε μας

Tα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην οδό Ζωγράφου 20-22 στον Εύοσμο και ο χώρος διεξαγωγής των προγραμμάτων βρίσκετε στην Πολίχνη (Εγκαταστάσεις Μακεδονικού) και όπου αλλού χρειαστεί να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας (σπίτια,σχολεία,φροντιστήρια κλπ).