Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, οι “Μικροί Ήρωες” είναι μία επιστημονική ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραμμάτων που αποτελείται από πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής και δραστηριοποιείται σε μια σειρά εκπαιδευτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων.

Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί με πολλή ευθύνη, λεπτομέρεια και μεράκι.

Bασικός σκοπός μας είναι ο ιδίος ο μαθητής να περνάει βιωματικά απ’ όλη τη διαδικασία του προγράμματος.

Όλα μας τα προγράμματα έχουν βιωματικότητα πάνω απο 70% με διάρκεια 3 – 5 ώρες και αποτελούνται από εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό μέρος.

Tα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην οδό Ζωγράφου 20-22 στον Εύοσμο και ο χώρος διεξαγωγής των προγραμμάτων βρίσκεται στο Γήπεδο του Μακεδονινού (Πολίχνη) στην πάροδο περιφερειακού  και όπου αλλού χρειαστεί να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας (σπίτια,σχολεία,φροντιστήρια κλπ):

  • σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον
  • μακριά από τη φασαρία της πόλης
  • με κλειστά γήπεδα, πλαστικού χόρτου τελευταία γενίας
  • με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από όλα τα σημεία της πόλης
  • με τις πιστοποιήσεις όλων των κρατικών και αθλητικών φορέων

Όλα μας τα προγράμματα πραγματοποιούνται κανονικά, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, καθώς διαθέτουμε ζεστές, λειτουργικές αίθουσες και γήπεδα εξ’ ολοκλήρου κλειστά.

Βρείτε μας

Tα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην οδό Ζωγράφου 20-22 στον Εύοσμο και ο χώρος διεξαγωγής των προγραμμάτων βρίσκετε στην Πολίχνη (Εγκαταστάσεις Μακεδονικού) και όπου αλλού χρειαστεί να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας (σπίτια,σχολεία,φροντιστήρια κλπ).